Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayramda evsiz kaldılar

Artvin’in Borçka ilçesinde çıkan yangın sonucu Ramazan Bayramı öncesi bir aile evsiz kaldı.Borçka ilçesinin Kale köyünde 6 kişilik bir ailenin yaşadığı 2 katlı ahşap evde nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı....

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayramda evsiz kaldılar
Artvin’in Borçka ilçesinde çıkan yangın sonucu Ramazan Bayramı öncesi bir aile evsiz kaldı.
Borçka ilçesinin Kale köyünde 6 kişilik bir ailenin yaşadığı 2 katlı ahşap evde nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evde yaşayan ailenin iftara gitmesi nedeniyle boş olan eve, köylüler tarafından ilk müdahale yapıldı. Yangınla başa çıkamayan köylüler jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verirken, olay yerine gelen ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldılar. Ahşap ev kullanılmaz hale gelirken, evin sahibi Ali Kılıç, “Allah bizi korudu. O sırada evde olabilirdik. Çok şükür can kaybımız yok ancak çoluk çocuk bayram günü evsiz kaldık” dedi.
Kılıç, “Biz evde yoktuk. Komşularımız bizi telefonla arayarak sizin evde yangın var diye haber verdiler. Biz geldiğimizde ahırı alev sarmıştı. Oradan da serendere oradan mereğe derken eve sıçradı ve bir anda alev topu gibi her şey kül oldu. Bir tesellimiz ise yanı başımızda olan komşumun evine sıçramaması” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.