Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram öncesi tatlı denetimi

Çankaya Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde pasta ve tatlı mamulleri üretim ve satış yerlerinde yoğunlaştırdığı denetimleri bayram boyunca da sürdürecek.Kurban Bayramı’nın yaklaştığı bugünlerde şeker, pasta ve tatlı mamul imalathanelerinde...

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çankaya Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde pasta ve tatlı mamulleri üretim ve satış yerlerinde yoğunlaştırdığı denetimleri bayram boyunca da sürdürecek.
Kurban Bayramı’nın yaklaştığı bugünlerde şeker, pasta ve tatlı mamul imalathanelerinde ve satış yerlerinde sıkı denetim uygulayan Çankaya Belediyesi, vatandaşların tükettiği ürünlerde kullanılan malzemelerin hijyen ve son kullanma tarihi konularında esnafı uyardı.
İşletmelerin, üretim, depolama, dinlendirme, gramaj, paketlenme ve etiketlemede özenli davranıp davranmadığını ve kurallara uygun olup çalışıp çalışmadığını inceleyen belediye ekipleri, denetimlerinde olumsuz bir durumla karşılaşmadı.
Bayram öncesi alışverişlerinin arttığı günlerde vatandaşların mağdur olmaması için denetimlerini sıklaştıran Belediye ekipleri, çalışmalarını bayram boyunca da sürdürecek.
Vatandaşlar şikayetlerini iletebilecek
Belediye’den yapılan açıklamada, Çankaya sınırları içerisinde bozuk ürün ve kötü muamele ile karşılaşan vatandaşların Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün 230 75 51 numaralı telefonuna şikayetlerini iletebilecekleri bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.