Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batmanlı Gençten 7 Gündür Haber Alınamıyor

Batman’da bir hafta önce arkadaşlarıyla gezmeye çıkan ve bir daha eve dönmeyen 17 yaşındaki gençten haber alınamıyor.Edinilen bilgilere göre, Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde ikamet Nihat Özalp (17), bir hafta önce arkadaşlarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batmanlı Gençten 7 Gündür Haber Alınamıyor
Batman’da bir hafta önce arkadaşlarıyla gezmeye çıkan ve bir daha eve dönmeyen 17 yaşındaki gençten haber alınamıyor.
Edinilen bilgilere göre, Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde ikamet Nihat Özalp (17), bir hafta önce arkadaşlarıyla gezmek için Batman merkeze geldi. Akşam saatlerine eve dönmeyen Özalp’ın ailesi çocuklarını aramaya başladı. Ailesinin yaptığı araştırmadan sonuç çıkmayınca durum polis ve jandarmaya bildirildi. Polis, Özalp’ın bulunması için çok yönlü çalışma başlattı.
Baba İsmet Özalp, oğlunun bulunmasını isteyerek, "Oğlum kendi halinde sakin biriydi. Bir hafta önce arkadaşlarıyla beraber Batman’a gezmeye geldi. Bunu her zaman yapıyordu. Ama eve dönüyordu. İlk kez böyle bir şey yaşadık arkadaşlarına ve Batman’da takıldığı yerlere sorduk kimse nerede olabileceğine dair bilgi sahibi değil. Oğlumun biran önce bulunmasını istiyorum. Oğlumu görenlerin Allah rızası için bize haber vermelerini istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.