Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman’da Kumar Operasyonu

Batman Emniyet Müdürlüğü’nce Düzenlenen Kumar Operasyonunda, 88 Kişiye 219’ar Tl Para Cezası Kesildi. Operasyonda, Tombala Olarak Tabir Edilen Kumar Oyunu İçin Oluşturulmuş Olan Bir Düzenek Ve Düzenek İçerisinde Rakamların Yazıldığı Toplar, Tombala Kartları, Oyunlarda Kullanılan Çok Sayıda Çay Pulu, 4 Adet Kamera, 12 Adet Televizyon Ve Bin 190 Tl Ele Geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da Kumar Operasyonu
Batman Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen kumar operasyonunda, 88 kişiye 219’ar TL para cezası kesildi.
Edinilen bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlileri, il genelinde kıraathane veya oyun salonu olarak faaliyet gösteren ve işyerinde kumar oynanmasına imkan sağlayan dört farklı işletmeye operasyon düzenledi. Operasyonda, tombala olarak tabir edilen kumar oyunu için oluşturulmuş olan bir düzenek ve düzenek içerisinde rakamların yazıldığı toplar, tombala kartları, oyunlarda kullanılan çok sayıda çay pulu, 4 adet kamera, 12 adet televizyon ve bin 190 TL ele geçirildi.
4 işyeri sahibi ve 8 işyeri çalışanı hakkında ‘Kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak’ suçundan adli işlem başlatıldı. 88 kişiye ise 5326 Sayılı Kabahatler Kanunun 34. maddesi uyarınca 219’ar TL idari para cezası kesildi.
İşyerleri ise valilik kararıyla 30’ar gün kapatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.