Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman’da Kaza Sonrası Gerginlik

Batman’da, bir otomobil ile halk otobüsünün karıştığı trafik kazası sonrası gerginlik yaşandı. Sivil polis olduğu iddia edilen şahıs, kaza sonrası çıkan gerginlikte havaya ateş açarak olay yerinden uzaklaştı.Kaza, Turgut Özel Bulvarı...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da, bir otomobil ile halk otobüsünün karıştığı trafik kazası sonrası gerginlik yaşandı. Sivil polis olduğu iddia edilen şahıs, kaza sonrası çıkan gerginlikte havaya ateş açarak olay yerinden uzaklaştı.
Kaza, Turgut Özel Bulvarı Dörtyol Kavşağı’nda meydana geldi. Batman Belediyesi’ne ait 72 BA 643 plakalı halk otobüsü ile sivil polis memuruna ait olduğu iddia edilen 46 KC 502 plakalı otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazanın ardından sürücüler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ve çevredeki vatandaşların toplanmasıyla beraber sivil polis memuru belindeki beylik tabancasını çıkartarak havaya iki el ateş açtı. Sürücü polisin havaya ateş açmasına tepki gösteren vatandaşlar ile polis arasında gergin anlar yaşandı. Sivil polis memuru aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Gerginlik sonrası olay yerine çok sayıda özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Toplanan kalabalık olay yerine gelen polis ekiplerinin de havaya ateş açmasıyla dağıldı. Kaza sonrası halk otobüsünü kullanan sürücünün ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.