Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman’da 5 Tezgah Kundaklandı

Batman’da 5 meyve ve sebze tezgahı kundaklandı. Polis, saldırgan ya da saldırganların yakalanması için çok yönlü soruşturma başlattı.Olay, Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün gece saatlerinde, kimliği...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da 5 Tezgah Kundaklandı
Batman’da 5 meyve ve sebze tezgahı kundaklandı. Polis, saldırgan ya da saldırganların yakalanması için çok yönlü soruşturma başlattı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün gece saatlerinde, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından, eski ilçe otogarı önünde bulunan 5 meyve ve sebze tezgahı kundaklandı. Yangını, fark eden bir inşaat işçisi, durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, tezgahlar ile üzerlerinde bulunan meyve ve sebzeler zarar gördü.
Tezgahı yanan seyyar satıcılardan Sabri Özel, “Dün gece saat 02.00’de tezgahımız yakıldı. Haberimiz yoktu telefonla bizi arayıp, tezgahlarımızın yandığını söylediler. MOBESE kameralarına baktık, hiçbir şey gözükmüyordu. 11 bin lira zararımız var. 10 senedir burada esnaflık yapıyoruz ilk defa böyle bir şey oluyor” dedi.
Polis, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.