Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman’da 2 terörist tutuklandı

Batman’da yakalanan 2 terörist, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Teröristlerden 1’inin kamu kurumlarının üst düzey yöneticilerine yönelik eylem, keşif ve araştırma amaçlı geldiğinin tespit edildiği belirtildi.Batman...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da yakalanan 2 terörist, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Teröristlerden 1’inin kamu kurumlarının üst düzey yöneticilerine yönelik eylem, keşif ve araştırma amaçlı geldiğinin tespit edildiği belirtildi.
Batman Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimiz Emniyet Müdürlüğü’nce PKK/KCK terör örgütüne yönelik faaliyetlerini deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, 21.11.2016 Pazartesi günü, Batman Bismil yolu uygulama noktasında hakkında terör nitelikli kayıp şahıs olarak arama kaydı bulunan bir şahıs yakalanarak, 22.11.2016 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. 23.11.2016’da ise ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundun hakkında yakalama kararı bulunan ve Diyarbakır kırsalında Batman il merkezine kamu kurumların üst düzey yöneticilerine yönelik eylem, keşif ve araştırma amaçlı geldiği tespit edilen bir terörist üzerinde ruhsatsız tabancayla yakalanarak, çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanmıştır” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.