Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman’da 2 Ayrı Trafik Kazası: 8 Yaralı

Batman’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 2’si çocuk toplam 8 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, ilk kaza, Batman’a bağlı Beşiri yolu, Kira dağında saat 15.30’da meydana geldi. Beşiri Yönü’nden gelip Batman yönüne gitmekte...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’da 2 Ayrı Trafik Kazası: 8 Yaralı
Batman’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 2’si çocuk toplam 8 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, ilk kaza, Batman’a bağlı Beşiri yolu, Kira dağında saat 15.30’da meydana geldi. Beşiri Yönü’nden gelip Batman yönüne gitmekte olan sürücüsü öğrenilemeyen 72 DE 685 plakalı otomobil Kira dağı eteklerinde bir anda araç kontrolden çıkarak takla attı. Kazada 2’si çocuk 4 kişi yaralandı. İkinci kaza ise Batman-Diyarbakır karayolu yeni otogar mevkiinde meydana geldi. Bismil istikametinden Batman istikametine gelmekte olan Hatip Karabat yönetimindeki 01 V 6184 plakalı kamyonet kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde duran 72 DL 807 plakalı kamyona arkadan çarptı.
Kazada, kamyonet sürücüsü Hatip Karabat ve araçta bulunan Mehmet Güneş, Mesut Demirbaş ve Yalçın Karabat yaralandı. İki kazada da yaralanan vatandaşlar kaza yerlerine gelen ambulanslarla Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis her iki kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.