Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkentte Yağışlı Hava Kazaya Davetiye Çikardi

Başkentte, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada, 1’i bebek 2 kişi yaralandı.Çankaya İlçesi Bestekar Sokak ile Beykoz Sokağı kesişiminde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sinan Aydın kontrolündeki...

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2015 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkentte, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada, 1’i bebek 2 kişi yaralandı.
Çankaya İlçesi Bestekar Sokak ile Beykoz Sokağı kesişiminde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sinan Aydın kontrolündeki 06 DN 4623 plakalı otomobil ile Fatih Şahin kontrolündeki 06 VYK 20 plakalı otomobil çarpıştı. Sürücülerin yara almadan kurtulduğu kazada 06 VYK 20 plakalı araçta bulunan anne Serap Tanrıverdi Şahin ve bebeği Berrin Su Şahin yaralandı. Çevredeki vatandaşların kazayı görerek haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından anne Şahin ve bebeği Berrin Su’yu Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’ne götürdü. Anne Şahin’in bir süre korkudan şok geçirdiği görüldü. Polis, kazayla ilgili tutanak tuttu.
Kazayı gören Berkan Şenal, 15 dakika önce kendilerinin de aynı noktada maddi hasarlı kaza yaptıklarını belirterek, “Buradan gelen doblo araç bayağı hızlı geliyordu. Yukarıdan gelen araca hiç bakmadan yandan vurdu. Vurmanın etkisiyle o araçta ağaca vurdu. İçinde çocuk vardı Allah’tan çocuk camdan çıkmadı. Burada çift yönlü bir trafik var ama hiç bir güvenlik işareti yok. Kasis var ama ne kadar önleyici olur bilmiyorum. Burada kimse hız kesmiyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.