Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkent’te trafolara saldırı

Ankara’nın Mamak ve Çankaya ilçelerinde elektrik trafolarına saldırı düzenlendi. Bazı kişiler 3 trafonun elektriğini keserken, 3 trafoda ise saldırı girişimi yaşandı.Alınan bilgiye göre, Mamak’ta Cengiz Han Mahallesi’nde, Demokrasi...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’nın Mamak ve Çankaya ilçelerinde elektrik trafolarına saldırı düzenlendi. Bazı kişiler 3 trafonun elektriğini keserken, 3 trafoda ise saldırı girişimi yaşandı.
Alınan bilgiye göre, Mamak’ta Cengiz Han Mahallesi’nde, Demokrasi Parkı’nda ve Kutlu Mahallesi’nde bulunan 3 trafo kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırıya uğradı. Çankaya’da ise 3 trafoya saldırı girişimi yaşandı. Saldırı sonucu Mamak’taki 3 trafonun elektrikleri kesildi. Polis saldırı girişiminin ardından bölgede geniş çaplı arama yaptı. Şüpheli görülen A.I. (18), C.G. (16) ve A.A. (26) isimli 3 kişi gözaltına alındı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETÖ’ye yönelik, "Bütün Türkiye’yi bir hafta elektriksiz bırakacak, trafoları patlatacak bir sabotaj içerisindeler" uyarısını yapmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.