Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkent’te takla atan otomobil alevler içinde kaldı: 2 yaralı

Ankaragücü Spor Kulübü’nün tribün lideri Yaman Arslan’ın kullandığı otomobil önce takla attı ardından da alevler içinde kaldı. Kazada Arslan ve bir arkadaşı ağır yaralandı.Kaza, akşam saatlerinde Haymana’da meydana geldi. Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankaragücü Spor Kulübü’nün tribün lideri Yaman Arslan’ın kullandığı otomobil önce takla attı ardından da alevler içinde kaldı. Kazada Arslan ve bir arkadaşı ağır yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Haymana’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Haymana istikametine gitmekte olan Ankaragücü tribün liderlerinden Yaman Arslan’ın kontrolündeki 06 AN 4569 plakalı otomobil, Ankara-Haymana Karayolu’nun 45’inci kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazanın şiddetiyle otomobilin motor kısmından alevler yükselmeye başladı. Kazayı gören vatandalar, yanan aracın içinde bulunan Arslan ve arkadaşı Ramazan Tevfik’i otomobilden çıkardı.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi ulaştı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından, tedavi edilmek üzere önce Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne ardından da Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Otomobildeki yangına müdahalede bulunan itfaiye erlerinin gerçekleştirdiği söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alınırken, araç kullanamaz hale geldi.
Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.