Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkent’te Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 2 Yaralı

Başkent’te silahlı bir şahıs, aynı aileden 2 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi ise ağır yaraladı.Olay, gece saatlerinde Yenimahalle ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Güventepe Mahallesi’nde yaşayan Hakan Ceylan ile 610 Sokak’taki...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 05:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 05:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkent’te silahlı bir şahıs, aynı aileden 2 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi ise ağır yaraladı.
Olay, gece saatlerinde Yenimahalle ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Güventepe Mahallesi’nde yaşayan Hakan Ceylan ile 610 Sokak’taki bir gecekonduda yaşayan aile bireyleri arasında bilinmeyen nedenle tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hakan Ceylan silahına sarıldı. Ceylan’ın tabancasından çıkan kurşunlar, tartıştığı aileden 4 kişiye isabet etti. Saldırı sonucu Mehmet Alican Atar ile eşi Şerife Atar, olay yerinde can verdi. Atar çiftinin kızları olan Pervin Şen ve eşi Salih Şen ise ağır yaralandı. Saldırgan, olayın ardından otomobiliyle bölgeden uzaklaştı.
Saldırıyı gören mahalle sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, yaralı çifti ambulansla hastaneye götürdü. Polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemleri aldı. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri, saldırının yaşandığı sokakta delil arama çalışmaları yaptı. Ekipler, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
YAN BAKMA KAVGASI ŞÜPHESİ
Ailenin yakınları sinir krizleri geçirdi. Olay yerinde 2 ambulans tedbir amaçlı bekletildi. Mahalle sakinleri, saldırgan Hakan Ceylan ile aile arasında önceden bir sorun olmadığını dile getirdi. Bazı mahalle sakinleri, Ceylan ile aile bireyleri arasındaki tartışmanın, birbirlerine uzun süre bakmaları nedeniyle çıktığını iddia etti.
Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.