Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkent’te Servis Araçları Çarpıştı: 6 Yaralı

Başkent’te anaokulu personelini taşıyan servis aracı ile okul servisinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza sonucu iki araç da devrilirken, personelleri taşıyan araçta sıkışan 2 kişiyi itfaiye erleri...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 23:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 23:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkent’te anaokulu personelini taşıyan servis aracı ile okul servisinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza sonucu iki araç da devrilirken, personelleri taşıyan araçta sıkışan 2 kişiyi itfaiye erleri kurtardı.
Kaza, akşam saatlerinde Çankaya Çukurambar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fatih Harman yönetimindeki 06 FB 0222 plakalı anaokulu personellerini taşıyan servis aracı ile Sabri S. kontrolündeki 06 C 1170 plakalı okul servisi, Budapeşte Caddesi ile 1459. Cadde kesişiminde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yan devrilirken, 6 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavşakta başka kazaların da yaşanmaması için tedbir aldı. İtfaiye ekipleri, 06 FB 0222 plakalı araçta bulunan 2 kişiyi sıkıştıkları yerlerden çıkardı. Sağlık ekipleri, yaralıların ilk müdahalelerini olay yerinde gerçekleştirdi. Anaokulu servis aracında bulunan 5 kişi ve diğer servis aracının sürücüsü Sabri S., ambulanslarla çeşitli hastanelere götürüldü.
“VİCDAN AZABI ÇEKİYORUZ, BU YOLDA BİR SORUN VAR”
Yolda her gün kazalar meydana geldiğini söyleyen bir mahalle sakini, “Biz vatandaş olarak burada vicdan azabı çekiyoruz. Gerçekten bu yolda bir sorun var. Muhtara da başvurduk, burada ne kadar apartman varsa her bir sakini trafik lambası istiyoruz, sinyalizasyon yokmuş. Barikat istiyoruz, yapılamazmış. En son şeritler çizildi, şeritlerin çizilmesinden sonraki sabah burada 1 kişi hayatını kaybetti. Kazalar her gün saat 7’ye 10 kala veya 7’yi 10 geçe gerçekleşiyor. Buna bir çözüm istiyoruz. Biz vatandaş olarak artık burada ne mala, ne cana zarar gelsin istiyoruz” diye konuştu.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.