Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkent’te ’Neronlar’ işbaşında

Başkent’te aynı sokakta 6 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı. Kundaklanan araçlardan 4’ü kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi, Türközü semti 430 ile 436 sokak kesişiminde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkent’te aynı sokakta 6 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı. Kundaklanan araçlardan 4’ü kullanılamaz hale geldi.
Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi, Türközü semti 430 ile 436 sokak kesişiminde bulunan bir binanın önünde park halindeki 6 araç sabah saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı. Poşet içine konulan benzinle kundaklanan araçların yandığını gören mahalle sakinleri yangın tüpleri ile müdahale etti. Mahalle sakinlerinin müdahalesi ile araçlar söndürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması yaptı. Söndürülen araçlardan 4’ü kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri ve Terörle Mücadele ekipleri de çalışma gerçekleştirdi. Olayın terör saldırısı mı yoksa başka bir sebepten dolayı mı olduğunun yapılan çalışmaların ardından belirleneceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.