Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkent’te korkutan intihar girişimi

Başkent’te kafasına Türk bayrağı saran bir erkek şahıs, başına silah dayayarak intihar etmek istedi. Polis ekipleri, silahlı şahsı ikna etmek için uzun süre uğraştı.Olay, saat 10.30 sıralarında Altındağ’da meydana geldi. Ulus’ta...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkent’te kafasına Türk bayrağı saran bir erkek şahıs, başına silah dayayarak intihar etmek istedi. Polis ekipleri, silahlı şahsı ikna etmek için uzun süre uğraştı.
Olay, saat 10.30 sıralarında Altındağ’da meydana geldi. Ulus’ta bulunan Atatürk Anıtı’na çıkan kafası Türk bayrağıyla sarılı bir kişi, başına silah dayayarak intihar etmek istedi. Durumu fark eden vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri, bir süre şahsı ikna etmek için uğraştı ancak sonuç alamadı. Daha sonra çelik yeleklerini giyen ekipler, silahlı şahsa biraz daha yaklaşarak ikna çalışmalarına devam etti. Polis ekiplerine dolandırıldığı için intihar etmek istediği söyleyen şahıs, uzun süren çalışmaların ardından silahını bırakmaya ikna edildi. İkna edilen şahıs, polis aracına alınarak karakola götürüldü.
İkna çalışmaları sırasında çevrede biriken insan kalabalığı da polis ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen meraklı gözlerle yaşananları seyretti. Kimi vatandaşlar ise bu anları telefonlarının kamerasıyla kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.