Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkent’te Kaza: 1 Ölü 4 Yaralı

Başkent’te, bir kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu, 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişide yaralandı.Kaza, gece saatlerinde, Yenimahalle’de meydana geldi. Bulvar üzerinde seyir haline olan, İlhami Çinkaya kontrolündeki 06 BD 277 plakalı...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2015 03:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2015 03:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkent’te, bir kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu, 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişide yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde, Yenimahalle’de meydana geldi. Bulvar üzerinde seyir haline olan, İlhami Çinkaya kontrolündeki 06 BD 277 plakalı kamyon ile Serhan Koçak yönetimindeki 06 BF 5134 plakalı otomobil Anadolu Bulvarı ile İvedik 21. Cadde’nin kesiştiği yerde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle, sürücüsü Çinkaya kamyon içerisinde sıkıştı. Kamyon sürücüsünün yanında bulunan Haydar Çinkaya ile otomobilde bulunanlardan, sürücü Serhan Koçak, Berhan Koçak, Volkan Eraslan kazada yaralandı.
Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kamyonda sıkışan sürücü Çinkaya’yı sıkıştığı yerden kurtardı. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu, kamyon sürücüsü İlhami Çinkaya’nın hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazada yaralanan Haydar Çinkaya, Serhan Koçak, Berhan Koçak ve Volkan Eraslan ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından, sağlık ekipleri tarafından, ambulanslarla hastaneye götürüldü. Kamyon şoförü Çinkaya’nın cansız bedeni, olay yerine gelen cenaze aracıyla Ankara Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.
Olay yerinde, kazayı görerek yavaşlayan, 06 FH 3748 plaka bir otomobile, arkadan gelen bir minibüsün çarpması sonucu bir başka kaza meydana geldi. Minibüsün sürücüsü, yavaşlayan otomobile yandan çarptıktan sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Kazada yaralanan olmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.
Polis ekipleri, kaçan sürücünün yakalanması ve kazalar hakkında inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.