Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkent’te Hasar Gören Üst Geçit Vatandaşları Korkuttu

Ankara’da bir üst geçidin altında bulunan demir levhanın sarkması vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.Edinilen bilgiye göre, Mithatpaşa Caddesi ile Yüksel Caddesi kesişiminde bulunan Mithatpaşa üst geçidinin altında bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da bir üst geçidin altında bulunan demir levhanın sarkması vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, Mithatpaşa Caddesi ile Yüksel Caddesi kesişiminde bulunan Mithatpaşa üst geçidinin altında bulunan demir levha bilinemeyen bir sebepten dolayı yere sarktı. Durumu fark eden vatandaşlar olayı yetkililere bildirdi. Sarkan demir levhalara aldırış etmeyerek köprünün altından geçen sürücüler ve yayalar korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.
Yoldan sürücülerin ve yayaların geçmemesi için kendince önlem alan çevre esnafından Şükrü Çakmak, “Bu köprü yaklaşık 3 yıl önce yine aynı şekilde devrildi. Altından bir araç geçiyordu ve hasar gördü. Şans eseri bugün kimseye bir şey olmadı. Hiç kimsede önemsemiyor. Bende kendimce kimse geçmesin diye dükkanımın önündekileri aldım götürdüm oraya koydum. Basit bir önlem aldım. Ama bakın herkes yine de geçiyor” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.