Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkentte Filmleri Aratmayan Banka Soygunu

Başkentte, yan binanın deposunun duvarını delerek bir banka şubesini soymaya çalışan iki şüpheli vatandaşların ihbarı üzerine yakalandı.Olay, Demetevler mahallesi İvedik caddesinde bir banka şubesinde saat 11.00 civarında yaşandı. Soygun...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkentte, yan binanın deposunun duvarını delerek bir banka şubesini soymaya çalışan iki şüpheli vatandaşların ihbarı üzerine yakalandı.
Olay, Demetevler mahallesi İvedik caddesinde bir banka şubesinde saat 11.00 civarında yaşandı. Soygun girişimi polisi alarma geçirdi. Bankanın yan binasındaki deponun duvarını delerek girmeye çalışan iki şüpheli polisin çalışmaları sonucu yakalandı. İddiaya göre, gece saatlerinde Özlem apartmanının deposuna giren iki soyguncu duvarı delerek bankaya ulaşmaya çalıştı. Apartman yöneticisi Ziya Komşu, saat 11.00 civarında kum torbası götürmek için deponun kapısını açtı. Yönetici, deponun kapısını açınca soyguncuları karşısında buldu. Yönetici ile göz göze gelen soyguncular yöneticiye tornavida ile saldırıp olay yerinden kaçmaya başladı. Yüzleri maskeli şüphelilerden biri Demetevler 4. Caddeye doğru kaçarken diğeri İvedik Caddesine kaçtı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi.
ÜZERİ TOZLU OLAN İKİ SOYGUNCU YAKALANDI
Görgü tanıklarının tarifi üzerine, polis duvarı delmeden dolayı üzeri tozlu olan iki şüpheli üzerine yoğunlaştı. Çevrede kapsamlı çalışma başlatan polis, iki şüpheliyi yakaladı. Polis, bu arada banka yetkililerine olayı haber verdi. Banka yetkilileri, bankadan bir hırsızlık olayının gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol etti. Alınan bilgiye göre, bankadan herhangi bir hırsızlık olayının gerçekleşmediği, soygunun teşebbüste kaldığı ancak bankanın yan duvarında delik açıldığı tespit edildi.
GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI
Olay yerinde bulunan bir vatandaş, “Yönetici depoya kum almaya inmiş. Sonra hırsızlarla karşılaşmış ve o an kavga olmuş. Hırsızlar kaçtı. Yenimahalle tarafına doğru kaçmışlar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.