Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkanın Genç Kızı Darp Ettiği İddiası

Antalya’nın Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, sözde sevgilisini darp ettiğine iddialara muhatap olan genç kız iddiaları yalanladı. Funda K., “Başkan beyin benim sevgilim olduğu veya beni darp ettiği yönünde yapılan haberler...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, sözde sevgilisini darp ettiğine iddialara muhatap olan genç kız iddiaları yalanladı. Funda K., “Başkan beyin benim sevgilim olduğu veya beni darp ettiği yönünde yapılan haberler yanlış. Başkanın kuzeniyle alakalı ufak bir durum yaşandı, bir tatsızlık oldu aramızda. Daha sonra Adem Bey ve eşi geldi ve onlar olaya dahil olduktan sonra tatlıya bağlandı” dedi.
İddialara göre olay, 28 Haziran Pazar günü gece saat 01.00 sıralarında Funda K.’nın Saray Mahallesi’ndeki evinde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile kavga ettiği ve ismi geçen kişilerin aralarında ilişki olduğu yönündeki haberlere Funda K.’dan cevap geldi.
"ÇOK RAHATSIZ OLDUM"
Alanya Belediye Başkanı ile kendisi hakkında çıkan haberlerden dolayı rahatsız olduğunu ifade eden 24 yaşındaki Funda K., bu nedenle konuşma gereği duyduğunu söyledi. Başkan Adem Murat Yücel ile kendisine yapılan sevgili benzetmesi ve kendisinin başkan tarafından darp edildiği yönündeki haberlerin yalan olduğunu ifade eden Funda K., “Darp gibi bir olay kesinlikle yaşanmadı. Böyle bir olayın yaşanma ihtimali düşünülmesi dahi komik geliyor. Bu durum bizi ailecek yıprattı. Ben 24 yaşındayım. Resmimin bu tür haberlere konu olarak yayınlanmasından dolayı çok büyük zarar gördüm ve görmeye devam ediyorum. Şimdiye kadar sessiz kalıp hakkımı yasal yollardan aramak istedim ama haberler yapılmaya devam edildi. Buna istinaden çıkıp konuşmak istedim. Siyasetin, iğrenç, kirli oyunlarına alet olmak istemiyorum” dedi.
"BAŞKAN DEĞİL KUZENİYLE KAVGA ETTİM"
Olay gününü de anlatan Funda K., “Başkanın kuzeni Ali Ç. ile alakalı ufak bir durum yaşandı, bir tatsızlık oldu aramızda. Daha sonra Adem Bey ile eşi geldi ve onlar olaya dahil olduktan sonra konu tatlıya bağlandı. Fakat sırf Adem Murat Yücel’in akrabası olduğu için konunun buralara çekilmesi ve buralara gelmesi çok yazık. Zaten emniyette verdiğim ifade de herhangi bir şekilde darp edilmediğimi veya herhangi bir problem yaşamadığımı hepsini tek, tek izah ettim. Zaten böyle bir durum olsa ben hakkımı sonuna kadar ararım. Peki, soruyorum. Böyle bir olay yaşandı diyelim. Dediklerine göre bütün mahalle şahit olmuş. Beni komşularım götürmüş hastaneye. Bu nasıl oldu da bir hafta sonra gazetelere düştü? Bir hafta sonra mı milletin aklı başına geldi” diye konuştu.
RÜŞVET İDDİASI
Olayın ardından birçok yerden telefon aldığını belirten Funda K. şöyle konuştu:
“Bir sürü telefon gelmeye başladı. Gizli numaralardan veya normal şekilde arayanlar bana inanılmaz rakamlarda paralar teklif edip bu olayı doğrulamamı söyledi. Ben anladım ki bunların hepsi siyasi bir şey, ben bunları kabul etmedim ve alet olmak istemedim. Daha önce benimle görüşüp bir oyuna dahil etmek istediler. Ben bunu kabul etmedim. Konunun daha fazla uzamasını istemiyorum. Zaten hakkımızı yasal yollardan arıyoruz. Herkesin anlayışlı olmasını istiyorum. Genç bir kadına bu şekilde çamur atmak hangi insanlığa veya adalete sığıyor? Ramazan ayında insanların uğraştıkları şeylere bakın.”
HUKUKİ MÜCADELEYİ BAŞLATTIK
Yaşanan olayla ilgili Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in avukatı Arzu Çetin ise yapılan haberlerle ilgili hukuki mücadeleyi başlattıklarını söyledi. Avukat Çetin, “Müvekkilim Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel hakkında basın organlarında yapılan yayınlar dolayısıyla kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyduk. İlgili basın organında yapılan asılsız haberlerle ilgili Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. Kasıtlı ve maksatlı bu haberler dolayısıyla müvekkilim herhangi bir şekilde şahsi polemiğe girmeyip hakkını hukuki yollardan arayacaktır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.