Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kocamaz’dan avukat Başarır hakkında suç duyurusu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, avukat Ali Mahir Başarır hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu bildirildi.Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, eski Başkanı Macit Özcan’ın avukatlığını...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, avukat Ali Mahir Başarır hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu bildirildi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, eski Başkanı Macit Özcan’ın avukatlığını da yapmış olan Ali Mahir Başarır’ın, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı FETÖ ile bilinçli olarak ilişkilendirmeye ve kamuoyunun algısını yönlendirmeye yönelik açıklamalarının basında yer aldığı hatırlatıldı.
Bu açıklamalar üzerine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na ‘İftira, suç uydurma ve hakaret’ suçlarını düzenleyen yasa maddeleri uyarınca cezalandırılması için gerekli soruşturmanın yapılarak, kamu davası açılması talebiyle Ali Mahir Başarır hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.