Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Demircan, Cihangir’de yanan apartmanın sakinlerini ziyaret etti

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Cihangir’de oyuncu Mustafa Uğurlu’nun da evinin bulunduğu apartmanda çıkan yangının ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Başkan Demircan, apartman sakinlerine ’geçmiş olsun’...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Cihangir’de oyuncu Mustafa Uğurlu’nun da evinin bulunduğu apartmanda çıkan yangının ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Başkan Demircan, apartman sakinlerine ’geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.
Cihangir’de oyuncu Mustafa Uğurlu’nun da evinin bulunduğu apartmanda yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, Mustafa Uğurlu da çalışmaları izledi.
Evi yanan ünlü oyuncu Mustafa Uğurlu, “Koca apartman yandı, arkadaki tamirattan dolayı” dedi.
Başkan Demircan incelemelerde bulundu
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yetkililerden çıkan yangınla ilgili bilgi alan Demircan, apartman sakinlerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Demircan, basın mensuplarına çıkan yangınla ilgili bilgi vererek, “Binanın giriş katında tadilat dolayısıyla çıkan bir yangın. Arka boşluktan binanın çatısına kadar çıkmış. Yangın kontrol altında. Bir can kaybı yok. Hepimize geçmiş olsun” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.