Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başakşehir’de Sahte Parfüm Operasyonu

Başakşehir Asayiş Büro Ekipleri, ünlü parfüm markalarının sahtelerinin üretildiği bir işyerine baskın düzenledi. Operasyonda yaklaşık 100 bin TL değerinde sahte parfüm ele geçirildi.İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp mahallesin’de bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başakşehir Asayiş Büro Ekipleri, ünlü parfüm markalarının sahtelerinin üretildiği bir işyerine baskın düzenledi. Operasyonda yaklaşık 100 bin TL değerinde sahte parfüm ele geçirildi.
İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp mahallesin’de bulunan bir iş yerinde sahte parfüm imalatı yapıldığı ihbarını alan Başakşehir Asayiş Büro ekipleri iş yeri ve bir şahısı takibe aldı. Bir haftalık bir takibin ardından ekipler dün akşam saatlerinde depo ve imalathane olarak kullanılan adrese baskın düzenledi. Yapılan operasyonda Şahin Y. isimli bir şahıs yakalanarak gözaltına alınırken iş yerinde ünlü markalara ait şişe ve ambalajların yanı sıra piyasa değeri yaklaşık 100 bin TL’yi bulan doldurulmuş ve doldurulmaya hazır sahte parfüm ele geçirildi.
Gözaltına alınan Şahin Y. emniyette verdiği ilk ifadesinde parfüm şişelerini ve kutuları kendilerinin hazırladığını ve ürettikleri parfümleri bu şişelere koyarak İstanbul’da bulunan çeşitli AVM’ler de bulunan mağazalara sattıklarını söylediği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.