Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bartın’da huzur operasyonunda sahte içki ele geçirildi

Bartın’daki Huzur Operasyonu kapsamında yılbaşı öncesi piyasaya sürüleceği tespit edilen, 160 litre sahte alkol ve piyasaya sürülmeye hazır TAPDK bandrolü şişelerde sahte içki ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.Bartın Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 02:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 02:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bartın’da huzur operasyonunda sahte içki ele geçirildi
Bartın’daki Huzur Operasyonu kapsamında yılbaşı öncesi piyasaya sürüleceği tespit edilen, 160 litre sahte alkol ve piyasaya sürülmeye hazır TAPDK bandrolü şişelerde sahte içki ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.
Bartın Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan Huzur Operasyonları kapsamında, 84 polis ile kentin farklı noktalarında uygulama yapıldı. Uygulama kapsamında Amasra İlçesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından durdurulan araçta, saf alkol ve piyasaya sürülmeye hazır sahte içki ele geçirildi. Otomobilde yapılan aramada 20 ayrı plastik bidonda 100 litre, 5 ayrı şişede 20 litre saf alkol, 8 ayrı şişede 40 litre su ile karıştırılmış saf alkol ve 2 adet piyasaya sürülmeye hazır TAPDK bandrolü sahte içki tespit edildi.
Sahte içki imalatı ve satışı yaptıkları iddiasıyla E.E. isimli şahıs gözaltına alınırken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.