Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bartın Merkezli Fetö/pdy Operasyonu Kapsamında 26 Kişi Adliyeye Çıkartıldı

Bartın merkezli olan ve 6 ili kapsayan FETÖ-PYD soruşturması kapsamında gözaltına alınan 26 kişi Bartın Adliyesi’ne sevk edildi.6 ilde yapılan ve merkezi Bartın olan Fethullahcı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bartın merkezli olan ve 6 ili kapsayan FETÖ-PYD soruşturması kapsamında gözaltına alınan 26 kişi Bartın Adliyesi’ne sevk edildi.
6 ilde yapılan ve merkezi Bartın olan Fethullahcı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması nedeniyle gözaltına alınan 26 kişi emniyetteki sorgularının ardından Bartın’da Adliyesine sevk edildi. İstanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara, Karabük illerini kapsayan ve merkezi Bartın olan operasyon 2 gün önce eş zamanlı olarak yapılmış, dernek, işyeri, ve evlerde arama yapılmıştı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şahısların ev ve işyerlerinde belge, döküman, bilgisayar ve dijital verilere el konulmuştu. Geçen Perşembe günü başlayan ve Bartın İl Emniyet Müdürlüğü KOM biriminde sorguları yapılan 26 şahıs Bartın Adliyesi’ne çıkartıldı. Polis adliye çevresi adliye bahçesinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Şahısların adliyeye çıkartıldığı esnada aileler de dışarıdan izledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.