Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baro Başkanının Otomobili Çalındı

Gaziantep Barosu Başkanı Bektaş Şarklı’nın otomobili çalındı.Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Baro Başkanı Bektaş Şarklı, Avukatlar Günü nedeniyle programları organize etmek için evinin önüne park ettiği arabasını almaya gitti. Ancak...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Barosu Başkanı Bektaş Şarklı’nın otomobili çalındı.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Baro Başkanı Bektaş Şarklı, Avukatlar Günü nedeniyle programları organize etmek için evinin önüne park ettiği arabasını almaya gitti. Ancak otomobilinin yerinde olmadığını fark eden Baro Başkanı Şarklı, hemen polise haber verdi. Polis güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Baronun makam aracıyla kutlama etkinliklere katılan Gaziantep Baro Başkanı Bektaş Şarklı, “Hep şunu söylüyoruz, Türkiye de maalesef hırsızlık artıyor. Kadına yönelik şiddet, cinsel istismar bu tür suçlar savcı hakim herkesin şu anda benim yaşadığım durum gösteriyor ki herkes maruz kalabilir. Evimin önünde yedi tepe mahallesindeki evimin önünde bulunan aracım, gece sabaha karşı işte hırsızlar tarafından çalındı. Kaskom vardı benim için maddi bir kaybı olmaz. Emniyet teşkilatı da gerekli itinayla çalışıyor. En kısa zamanda hırsızların bulunacağına dair inancım tamdır. Buraya baronun makam aracıyla geldim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.