Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barlar Sokağına Tombala Baskını

Eskişehir’de ‘Barlar Sokağı’ olarak bilinen Vural Sokak’ta faaliyet gösteren bir derneğe, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince baskın yapıldı.Edinilen bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokakta faaliyet gösteren bir dernekte ‘Tombala’...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Barlar Sokağına Tombala Baskını
Eskişehir’de ‘Barlar Sokağı’ olarak bilinen Vural Sokak’ta faaliyet gösteren bir derneğe, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince baskın yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokakta faaliyet gösteren bir dernekte ‘Tombala’ tabir edilen kumar oyununun oynatıldığını tespit eden ekipler, Cumhuriyet Savcısından alınan yazılı arama ve el koyma kararı ile dernek binasına baskın düzenledi. Yapılan aramalarda 1 adet tombala makinesi, 1 adet kamera, 1 adet fan makinesi, çok sayıda tombala kartı ve pulu ile dernek balkonunda atık çuvalı altına saklanmış 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 13 mermi ele geçirildi. Silahın sahibi olduğu belirlenen ve asker firarisi olduğu anlaşılan C.Y. (22) isimli şahıs, hakkında yapılan yasal işlemin ardından Merkez Komutanlığı’na teslim edildi.
Öte yandan dernek sorumluları ve tombala makinesinin başında bulunan K.D. (47), H.K. (45), M.İ. (32) ve O.Z.S.(50) hakkında “Kumar Oynamak için Yer ve İmkan Sağlamak” suçundan adli işlem yapılırken, kumar oynadığı tespit edilen 70 kişiye para cezası kesildi.
Yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) incelemelerinde ise, silahla tehdit suçundan 1 kişi, nafaka hükümlülüğünü yerine getirmemekten 1 kişi, Kumar Oynamak için Yer ve İmkan Sağlamak suçundan aranan 1 şahıs ve Bakaya olarak aranan toplam 6 şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapıldığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.