Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barajda boğulmak üzere olan çocuğu balıkçılar ve vatandaşlar kurtardı

Karaman’da serinlemek için girdiği baraj gölünde boğulmak üzere olan çocuk, çevredeki balıkçılar ile vatandaşlar tarafından kurtarıldı.Olay, saat 10.00 sıralarında Fisandun Barajı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesi ile...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaman’da serinlemek için girdiği baraj gölünde boğulmak üzere olan çocuk, çevredeki balıkçılar ile vatandaşlar tarafından kurtarıldı.
Olay, saat 10.00 sıralarında Fisandun Barajı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesi ile birlikte baraj bölgesine piknik yapmaya giden 11 yaşındaki İzzet Keleş, serinlemek için yaklaşık 15 metre derinliğindeki suya girdi. İzzet Keleş, bir süre sonra ailesinin gözleri önünde bir anda suda kayboldu. Ailenin yardım çığlıkları üzerine koşarak gelen vatandaşlar ile çevredeki balıkçılar suya girerek çocuğu çıkardı. O sırada piknik yapmak için bölgede bulunan bir sağlık görevlisi ambulans gelinceye kadar çocuğa suni teneffüste bulunarak kalp masajı yaptı. Çağrılan ambulansla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İzzet Keleş, yapılan müdahale sonrası tekrar hayata döndürüldü. Kalp atışı ve nabzı normale dönen Keleş, hayati tehlike kaydıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.