Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bar önündeki kavgayla ilgili 3 kişi adliyeye sevk edildi

Adana’da bir bar önünde çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 3 kişiyi yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı adliyeye sevk edildi.Olay, Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi’nde gece saat 03.00’de 26 Ekim Çarşamba...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2016 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2016 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da bir bar önünde çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 3 kişiyi yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı adliyeye sevk edildi.
Olay, Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi’nde gece saat 03.00’de 26 Ekim Çarşamba günü meydana geldi. İddiaya göre, Kürşat S. (36), kardeşi Hamit S. (33) ve arkadaşı Engin B. ile birlikte eğlenmek için bara gitti. Bar girişinde iş yerinin güvenliğini sağlayan şahıslar, Kürşat S.’nin üzerini aramak istedi. Ancak Kürşat S. üzerini aratmayarak içeri girdi. Bir süre sonra Kürşat S. yanında bir kadın ve arkadaşlarıyla birlikte bardan dışarı çıktı. Kürşat S. yanındaki kadınla barın önünden giderken tabancasıyla havaya ateş etti. Bunun üzerine barda çalışan M.D. isimli şahıs, Kürşat S’ye ateş açtı. Çıkan silahlı kavgaya Cihan O., Abdullah T. ve Ramazan G. de katıldı. Çıkan silahlı kavgada Kürşat S. kafasından ağır yaralanırken, kardeşi Hamit S. ve kavgaya karışan Cihan O. ayağından yaralandı. Zanlılar olay yerinden kaçtı.
Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Kürşat S.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer iki yaralı yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildi.
Polis yaptığı çalışmada olaya karıştığı ileri sürülen Cihan O, Abdullah T. ve Ramazan G.’yi gözaltına aldı. M.D’nin ise yakalanmasına çalışılıyor.
Emniyette sorgularında kavgaya karışmadıklarını ileri süren zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.