Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bar önünde pompalı tüfekle 3 kişiyi vuran genç yakalandı

Samsun’da bir barın önünde çıkan kavgada pompalı tüfekle 3 kişiyi yaraladığı iddia edilen genç, polisin takibi sonucu yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Samsun’da bir barın önünde çıkan kavgada pompalı tüfekle 3 kişiyi yaraladığı iddia edilen genç, polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay, İlkadım ilçesi Fuar Alanı Kümesi’nde bir barın önünde önceki gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsa A. (24) ile arkadaşı Samet Ç. (24) barda çıkan kavgada darp edildiler. Evine gidip pompalı tüfekle geri dönen Samet Ç., barın önünde bulunanların üzerine ateş açtı. Olayda Musa Y. (24) , Raif A.Ö. (34) ve Naci Ç. (60) yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılırken, Samet Ç. ve arkadaşı İsa A. olay yerinden kaçarak bir akaryakıt istasyonuna gitti. Olay sonrası takip edilen Samet Ç. ve İsa A. akaryakıt istasyonundaki marketten çıktıkları sırada arkalarından gelen Haluk Y. (38) tabancayla üzerilerine ateş açtı. Olayda İsa A. kalçasından ve her iki bacağından olmak üzere 5 yerinden vuruldu. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İsa A. tedavi altına alınırken, her iki ayrı olaya karışan silahlı saldırganlar ise kaçtı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, barın önünde 3 kişiyi pompalı tüfekle yaraladığı iddia edilen Samet Ç.’yi bugün olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.