Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bankamatik Faresi Yaşlıları Böyle Dolandırmış

Adana’da bankamatikte maaşlarını çekmeye çalışan yaşlıları dolandıran şüpheli, Osmaniye’de yakalandı. Şüphelinin yaşlıları dolandırma anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.Yüreğir ilçesindeki bankamatiklerde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da bankamatikte maaşlarını çekmeye çalışan yaşlıları dolandıran şüpheli, Osmaniye’de yakalandı. Şüphelinin yaşlıları dolandırma anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Yüreğir ilçesindeki bankamatiklerde meydana gelen olayda, yaşlıları yardım etme bahanesiyle kandıran Tuncay Turan (38), yaklaşık 4 bin lira ile kayıplara karıştı. Yaşlıların ihbarı üzerine inceleme yapan Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kimliğini tespit ettikleri şüpheliyi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde gözaltına aldı. Adana Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şüpheli Turan, suçlamaları kabul etti. Evli olduğunu ve çalışmadığı için maddi sıkıntılarının bulunduğunu söyleyen Tuncay Turan’ın suçlamaları kabul ettiği öğrenildi. Turan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
“HESABINIZDA PARA YOK”
Bir bankamatiğin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüpheli Tuncay Turan’ın sıra bekleyen iki yaşlıya yardım etme bahanesiyle yaklaştığı görülüyor. İlk yaşlıya parasını çekerek veren şüpheli Turan, böylece sırada bekleyen diğer yaşlının güvenini kazanıyor. Turan, daha sonra ikinci yaşlının kartını alarak para çekiyor. Ancak kartı yaşlıya tekrar vererek hesabında para olmadığını söylüyor. Bu sırada bankamatikten çıkan parayı ise alarak arka cebine koyuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.