Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Banka Soyguncusundan İlginç Açıklama

Nevşehir’de bir banka şubesine gelerek elindeki çantanın içerisinde bomba olduğunu söyleyip bankayı soymaya çalışan zanlı adliyeye sevk edildi.Nevşehir’de dün bir bankada meydana gelen olayda, elindeki çantanın içerisinde bomba olduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nevşehir’de bir banka şubesine gelerek elindeki çantanın içerisinde bomba olduğunu söyleyip bankayı soymaya çalışan zanlı adliyeye sevk edildi.
Nevşehir’de dün bir bankada meydana gelen olayda, elindeki çantanın içerisinde bomba olduğunu iddia ederek banka çalışanlarından para isteyen Şuayip Ş. (45) bir süre sonra etkisiz hale getirilmişti. Şuayip Ş. emniyetteki ifadesinin ardından bugün Nevşehir Adalet Sarayı’na sevk edildi. Adliyeye getirilen Şuayip Ş. gazetecilerin ’Ne için yaptınız?’ sorusuna “Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığın erkekler üzerinde ki negatif etkilerini göstermek için soygun girişiminde bulundum. Aynen böyle yazın” şeklinde cevap verdi.
Şuayip Ş.’nin Kırşehir’de esnaflık yaparken iflas ettiği ilk eşine nafakasını ödeyemediği için bankayı soymaya kalkıştığı iddia edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.