Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırmaspor Otobüsüne Yapılan Silahlı Saldırı

Bandırmaspor futbol takımına ait otobüse yönelik düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.Play-off maçları için İstanbul’a gelen Bandırmaspor takımına ait otobüse park halindeyken kimliği...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bandırmaspor futbol takımına ait otobüse yönelik düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Play-off maçları için İstanbul’a gelen Bandırmaspor takımına ait otobüse park halindeyken kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı düzenlenmişti. Konuyla ilgili soruşturma başlatan polis, 3 şüpheliyi gözaltına alarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirmişti. Emniyette sorgu ve işlemleri tamamlanan ve aralarında olayın azmettiricisi olduğu ileri sürüler Erdal S. ile saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Ramazan A. ile Ahmet K.’nın da bulunduğu 3 şüpheli akşam saatlerinde Bakırköy Adliyesine sevk edildi.
Öte yandan, soruşturma kapsamında açıklamaları dolayısıyla emniyete getirilen İstanbulspor Kulüp Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun ifadesinin de sürdüğü belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.