Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bandırma’da arazi yangını korkuttu

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 6. Ana Jet Üs Komutanlığı ve Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yakınlarında çıkan yangın korkuttu.Edinilen bilgilere göre, 6. Ana Jet Üs Komutanlığı ve Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 6. Ana Jet Üs Komutanlığı ve Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yakınlarında çıkan yangın korkuttu.
Edinilen bilgilere göre, 6. Ana Jet Üs Komutanlığı ve Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü yakınlarında arazide yangın çıktı. Araziden yükselen dumanlar tarlada çalışanların korku dolu anlar yaşamasına sebep oldu. Kısa sürede bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri ve yangın söndürme helikopteri yangına müdahale ediyor.
Yangını görünce hemen itfaiyeye haber verdiğini söyleyen Serdar Kara adlı vatandaş, ’’6. Ana Jet Üs Komutanlığı ve Koyunculuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü civarında arazide yangın çıktı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri hemen yangın yerine geldi. Yangının çıkış nedenini bilerek yakılması olarak tahmin ediyorum. Saat 12.00’den beri yangın devam ediyor. Yangın hala kontrol altına alınmamıştır. Köy halkı ve itfaiye ekipleri yangını söndürmek için ellerinden geleni yapıyorlar’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.