Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkonda Yaslandığı Mermer Yerinden Çıkınca Aşağı Düştü

Bilecik’te serinlemek için balkona çıkan kadın, yaslandığı mermerin yerinden çıkmasıyla 1 buçuk metre yükseklikten aşağı düştü.Olay, dün gece Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Çiçekli Sokak’ta meydan geldi. Mahalledeki kadınlar,...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balkonda Yaslandığı Mermer Yerinden Çıkınca Aşağı Düştü
Bilecik’te serinlemek için balkona çıkan kadın, yaslandığı mermerin yerinden çıkmasıyla 1 buçuk metre yükseklikten aşağı düştü.
Olay, dün gece Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Çiçekli Sokak’ta meydan geldi. Mahalledeki kadınlar, mukabele okumak için bir apartmanın birinci katında bulunan bir evde toplandılar. Mukabeleye katılan Feyza Çetin (22), serinlemek için evin balkonuna çıktı. Çetin, balkonda yaslandığı mermerin yerinden çıkması sebebiyle yaklaşık 1 buçuk metre yükseklikten aşağı düştü. O sırada balkonda bulunan diğer arkadaşı durumu hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri Feyza Çetin’e olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak, Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Çetin’in sağlık durumunun iyi olduğu, vücudunda ufak sıyrıklar oluştuğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.