Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkçı Barınağındaki Baraka Alev Alev Yandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, balıkçı barınaklarındaki bir barakada yangın çıktı. Çıkan yangında baraka tamamen yanarken, tekne sahipleri ise alkollü kişilerin malzemelerini yakmalarından endişe duyduklarını söyledi.Yangın Kdz. Ereğli...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 22:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 22:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkçı Barınağındaki Baraka Alev Alev Yandı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, balıkçı barınaklarındaki bir barakada yangın çıktı. Çıkan yangında baraka tamamen yanarken, tekne sahipleri ise alkollü kişilerin malzemelerini yakmalarından endişe duyduklarını söyledi.
Yangın Kdz. Ereğli ilçesi Bozhane Limanı’nda bulunan balıkçı barınaklarındaki bir barakada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alev topuna dönen barakada çıkan yangın sonrası balıkçılar itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürerek, barakada bulunan boş tüpleri patlama ihtimaline karşı dışarı çıkarttı. Yangın nedeniyle endişe yaşayan tekne sahipleri, balıkçı barınakları ve Bozhane Limanı’nda emniyet tedbirlerinin alınmasını istedi. Balıkçı barınaklarının bulunduğu alana herkesin istediği gibi girip çıktığını ve bölgede alkol aldıklarını anlatan balıkçı Kadir Karakuş, trilyonluk malzemelerinin yakılmasından endişe ettiklerini söyledi.
“EMNİYETTEN ALKOL DENETİMİ İSTİYORUZ”
Karakuş gazetecilere yaptığı açıklamada, “Buraya gelip herkes içki içiyor. Meyhaneyi geçti buralar. Buradaki malzemelerin hepsi trilyonluk malzemeler. Akşam malzemeleri bırakıp, Allah’a emanet edip gidiyoruz. Bunlara kim sahip çıkacak. Adam geçerken bir sigara atsa, bütün mal yandı sabaha kadar. Burada emniyet yetkililerinin tedbir almasını istiyoruz. Alkole karşı sık sık denetlenmesini istiyoruz. Alkol alan adam her şeyi yapar burada. Ekmek teknemiz burada, ağımız da burada. Artık insanların vicdanına bırakıyoruz. Atarsa bir şey yanacak. Gördüğünüz gibi kulübe yandı. Kimin yaptığı belli değil" dedi.
İtfaiye ekipleri yangını tamamen söndürdükten sonra olay yerinden ayrılırken, polis ekipleri yangınla ilgili olarak soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.