Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balık Restoranında Korkutan Yangın

Üsküdar’da bulunan bir balık restoranında elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın, paniğe neden oldu. Alevlerin sardığı restoran kullanılmaz hale gelirken, içeride kimsenin olmaması ise olası bir faciayı önledi.Üsküdar Harem Sahilyolu Caddesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üsküdar’da bulunan bir balık restoranında elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın, paniğe neden oldu. Alevlerin sardığı restoran kullanılmaz hale gelirken, içeride kimsenin olmaması ise olası bir faciayı önledi.
Üsküdar Harem Sahilyolu Caddesi’nde bir balık restoranında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın sırasında büyük panik yaşandı. Alevlerin kısa sürede işyerini sarması üzerine olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekibi yangına müdahale etti. İtfaiye erleri yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından alevleri kontrol altına aldı. Yangın sırasında ise içeride kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Restoran ise kullanılmaz hale geldi. Polis ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.