Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balık merakı canından edecekti

Antalya’da 30 metrelik falezlerde oltayla balık avlamak isterken denize düşen bir kişiyi yakınlarındaki balıkçı kurtardı.Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesindeki falezlerde meydana geldi. İddiaya göre, Ömer Irmak...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balık merakı canından edecekti
Antalya’da 30 metrelik falezlerde oltayla balık avlamak isterken denize düşen bir kişiyi yakınlarındaki balıkçı kurtardı.
Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesindeki falezlerde meydana geldi. İddiaya göre, Ömer Irmak (28) balık avlamak için falezler kıyısına geldi. Bir süre burada bekleyen Irmak, balık tutamayınca kayalıklara ilerledi. Irmak, bir anlık dalgınlık ve havanın kararmış olmasının etkisiyle kayalıklardan denize düştü. Durumu fark edenler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.
Kayalıklardan denize düşen genç adamı bir balıkçı fark ederek tekneye aldı. Tekneye yanaşan deniz polisi Irmak’ı bota alarak burada ilk müdahaleyi yaptı.
Kaleiçi Yat Limanı’na çıkarılan Irmak’ın vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edilerek ambulansla hastaneye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.