Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balık avlarken yükselen suda kayboldu

Adana’da balık avlamak için girdikleri Seyhan Nehri’nde aniden yükselen suda sürüklenen 1 kişi kayboldu, 2 çocuk kurtuldu.Edinilen bilgiye göre, İ.C. ve arkadaşı İ.Y. (15) balık avlamak için Seyhan Nehri’nde regülatör köprüye gitti....

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da balık avlamak için girdikleri Seyhan Nehri’nde aniden yükselen suda sürüklenen 1 kişi kayboldu, 2 çocuk kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre, İ.C. ve arkadaşı İ.Y. (15) balık avlamak için Seyhan Nehri’nde regülatör köprüye gitti. Su az aktığı için köprü altına inerek balık avlamaya başlayan iki çocuğun yanına bir süre sonra Salih Kalay da (52) geldi. 3 kişi, balık avlarken birden yükselen suya kapıldı. Suda sürüklenen 2 çocuk kurtuldu, Salih Kalay ise Seyhan Nehri’nde kayboldu.
Çocuklardan İ.Y. yukarı çıkarken, İ.C. ise regülatör köprü altında mahsur kaldı. İ.Y.’nin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri İ.C’yi kurtarma çalışması başlattı. Mazgalın demiri bir alet ile genişletilerek aşağı merdiven ve halat salındı. Bir Can-Kur personeli de aşağı inerek çocuğun beline ipi bağladı. İ.C. daha sonra merdivenle yukarı çıkarıldı. İ.Y. ise korku dolu gözlerle yaşadıklarını anlattı.
Kalaycı, su altı polisinin çalışmalarına rağmen bulunamadı. Arama çalışmaları devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.