Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bal Ligi Maçı Sonrasında Olaylar Çıktı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. gurupta mücadele eden Yüksekova Belediyespor ve 12 Bingölspor maçı güvenlik nedeniyle Batman’da oynanırken, maç sonrasında olaylar çıktı.Batman 16 Mayıs Şehir Stadında oynanan maç gergin başladı. 12 Bingölspor’un...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bal Ligi Maçı Sonrasında Olaylar Çıktı
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. gurupta mücadele eden Yüksekova Belediyespor ve 12 Bingölspor maçı güvenlik nedeniyle Batman’da oynanırken, maç sonrasında olaylar çıktı.
Batman 16 Mayıs Şehir Stadında oynanan maç gergin başladı. 12 Bingölspor’un ilk dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçmesiyle Yüksekova Belediyespor taraftarları gerginlik çıkardı. Tribünlerde başlayan gerginlik maçın 80. dakikasında 12 Bingölspor’un attığı ikinci golle tansiyonu daha da yükseltti. 2-0 yenilen Yüksekova Belediyespor’un taraftarları maç çıkışında 12 Bingölspor taraftarlarına taşla saldırdı. Polis taraftarları tazyikli su ve biber gazı sıkarak dağıttı. Kısa süreli gerginliğe polis ekiplerinin zamanında müdahale etmesi olayların büyümesini önledi. Taraftarların attığı taşlardan dolayı bir çocuk ayağından yaralandı.
Polis taraftarları dağıttıktan sonra 12 Bingölspor oyuncuları güvenlik önlemleri altında stattan çıkarıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.