Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bal Kutusunda Zehir Satıyorlar

MUŞ (İHA) – Muş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bal kutusu içinde saklanan 1,5 kilo esrar ele geçirildi.Muş Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ’Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM)...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bal Kutusunda Zehir Satıyorlar
MUŞ (İHA) – Muş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bal kutusu içinde saklanan 1,5 kilo esrar ele geçirildi.
Muş Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ’Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde uyuşturucu madde satan, nakleden suç şebekeleri ve şahıslara yönelik çalışmalar neticesinde, bir araçta şüpheli tavır sergileyen T.Y. isimli şahsın üzerinde 16 gram esrar maddesi ele geçirildiği" belirtildi.
Açıklamada, "Esrar maddesinin M.K.Y. ve R.Y. isimli şahıslar tarafından satıldığının tespit edilmesi üzerine, bu şahısların kaldıkları ikamette narkotik detektör köpekleriyle arama yapıldığı, aramalarda evin bahçesinde toprak altında ve bal tenekesine saklanmış toplam 1,5 kilo kubar esrar maddesi ele geçirildiği" ifade edildi. Açıklamada, M.K.Y. isimli şahsın mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtilerek "R.Y. isimli şahıs savcılık ifadesinden sonra serbest kalmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.