Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Soylu: "İki patlama olduğu değerlendiriliyor"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İki patlama olduğu arkadaşlarımız tarafından değerlendirildi. Birisi tam stadın üzerinde Süzer Plaza ile yan yana daha önce Beleştepe denilen yerde. Diğeri ise Maçka Parkı’nda. Maçka Parkı’ndaki...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 00:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İki patlama olduğu arkadaşlarımız tarafından değerlendirildi. Birisi tam stadın üzerinde Süzer Plaza ile yan yana daha önce Beleştepe denilen yerde. Diğeri ise Maçka Parkı’nda. Maçka Parkı’ndaki canlı bomba olduğu değerlendiriliyor” dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, patlama haberinin ardından Ankara’dan İstanbul’a geldi.
Atatürk Havalimanı VIP Salonu çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, "Öncelikle milletimize geçmiş olsun. Çok hain ve alçak bir planla gerçekleştirilmiş bir olay. 2 patlama olduğu arkadaşlarımız tarafından değerlendirildi. Birisi tam stadın üzerinde Süzer Plaza ile yan yana daha önce Beleştepe denilen yerde. Diğeri ise Maçka Parkı’nda. Maçka Parkı’ndaki canlı bomba olduğu değerlendiriliyor. Bunlar teyide muhtaç bilgiler. Bütün arkadaşlar olayın aydınlanması için çalışmaları sürdürüyorlar. Yaralılar Şişli Etfal başta olmak üzere yakın hastanelere sevk edildi. Bakanlarımızla birlikte önce olay yerine gideceğiz. Milletimizin ve özellikle polis teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.
Bakan Soylu, şehit konusunda İstanbul Valisi ve İstanbul Emniyet Müdürü ile görüştükten sonra kamuoyuna açıklama yapacaklarını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.