Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çelik Konya’da demokrasi nöbetine katıldı

Konya’da kesintisiz devam eden Mevlana Meydanı’ndaki demokrasi nöbetine, Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de katıldı.FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından Konya’da vatandaşlar demokrasi nöbetine katılarak tepki...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konya’da kesintisiz devam eden Mevlana Meydanı’ndaki demokrasi nöbetine, Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de katıldı.
FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından Konya’da vatandaşlar demokrasi nöbetine katılarak tepki göstermeyi sürdürüyor. Mevlana Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslenen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, meselenin parti meselesi olmadığını belirterek, “Bu mesele memleket meselesi, sıradan bir mesele değil. Parti meselesi değil zaten Konyalı kardeşlerimiz de Türkiye’deki vatandaşlarımız da meseleye parti meselesi olarak bakmıyor. Parti meselesi günü saati gelir hepimiz konuşuyoruz, yapıyoruz. Ama bu istiklal ve istikbal meselesi. Bağımsız hür bir devlet olma meselesi bu bayrağını indirmeme meselesi. Dertleri bu bayrağı indirmek, dertleri bu vatanı bölmek, dertleri bu ülkeyi Suriye’ye dönüştürmek. İşte bu aziz millet bunun farkına vardı ve sağlam bir duruş gösterdi. Onun için şehitlerimize Allah’tan rahmet, polislerimize şükranlarımızı sunuyorum. Özel harekatçı kardeşlerimize özellikle teşekkür ediyorum. Bu memlekette ordunun içinde çetelere karşı mücadele eden hani bir astsubayımız vardı ya onun gibi duran komutanlar, askerlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Konuşma sonrası Bakan Çelik Mevlana Meydanı’na kurulan stantları gezdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.