Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahşılı Belediyesi’nde Bıçaklı Saldırı

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde iş istemek için belediyeye gelen ve 3 belediye personeline bıçakla saldıran 2 şahıs gözaltına alındı.İddiaya göre, N.B. ve H.B. adlı şahıslar Bahşılı Belediyesine gelerek Başkan İbrahim Uyar’la...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahşılı Belediyesi’nde Bıçaklı Saldırı
Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde iş istemek için belediyeye gelen ve 3 belediye personeline bıçakla saldıran 2 şahıs gözaltına alındı.
İddiaya göre, N.B. ve H.B. adlı şahıslar Bahşılı Belediyesine gelerek Başkan İbrahim Uyar’la görüştü ve iş istedi. Başkan Uyar da işçi alımı olmadığını ve kendilerini işe alamayacaklarını bildirdi. Bunun üzerine görevliler tarafından odadan dışarı çıkartılan şahıslar sekreterlikte görevlilerle tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Başkan Uyar’ın şoförü Mustafa Güler ve belediye personeli Kamil Özbek darp edildi. Belediye personeli Şahin Karayel de bıçakla elinden yaralandı. Yaralanan personeller Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Belediyedeki bazı bilgisayarlara da zarar veren şahıslar polis ekiplerince gözaltına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.