Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçelievler’de İnşaat Çalışması Nedeniyle Bir Binanın Temeli Kaydı

Bahçelievler’de inşaat çalışması nedeniyle bir binanın temeli kaydı. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri sokakta oturanları boşaltırken, bazı mahalle sakinlerinin gözyaşı döktüğü görüldü.Edinilen bilgilere göre, olay, Kocasinan...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçelievler’de inşaat çalışması nedeniyle bir binanın temeli kaydı. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri sokakta oturanları boşaltırken, bazı mahalle sakinlerinin gözyaşı döktüğü görüldü.
Edinilen bilgilere göre, olay, Kocasinan Nurlu Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta yapılan inşaat çalışması nedeniyle bir binanın temeli kaydı. Temeli kayan bina ve sokaktaki diğer binalar boşaltılırken, mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Olay yerine ihbar üzerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. Ekipler çevrede geniş güvenlik çemberi oluştururken, hasta ve yaşlı mahalle sakinleri kucakta taşınarak tahliye edildi. Bu sırada bazı vatandaşların gözyaşı döktüğü görüldü.
Vatandaşlar, "Buraya bu inşaatına yapılamayacağı söylenmişti. İnşaat yaptılar, bina yan yattı" diyerek duruma tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.