Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağlar’da Çatışmalar Devam Ediyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde dün gece başlayan çatışmalar devam ediyor. Bir polisin şehit olduğu ve 3’ü polis 6 kişinin yaralandığı bölge polisin başlattığı operasyonla abluka altına alındı.Merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde dün gece başlayan çatışmalar devam ediyor. Bir polisin şehit olduğu ve 3’ü polis 6 kişinin yaralandığı bölge polisin başlattığı operasyonla abluka altına alındı.
Merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi’nde dün gece başlayan ve şiddetlenerek devam eden çatışmalar akşam saatlerinde de devam etti. Bölgeden yer yer dumanlar yükselirken teröristleri etkisiz hale getirmek için özel harekat polislerinin başlattığı operasyon havadan polis helikopteri eşliğinde geniş kapsamlı bir şekilde devam ediyor. Bölge zırhlı araçlarla abluka altına alınırken, sokak aralarında özel harekat polisleri ile teröristler arasında yer yer sıcak çatışmalar yaşanıyor.
Dün gece teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen özel harekat polisi Ebubekir Durmuş’un naaşı bugün Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından memleketi Adana’ya uğurlanırken bugün 3’ü polis olmak üzere 6 kişi yaralanmıştı. Yaralı polislerin tedavisine Diyarbakır Asker Hastanesi’nde devam ediliyor.
Dün sabaha doğru Kaynartepe Mahallesi’nde ilan edilen ve sabah 09.00’da Gürsel Caddesi, Cemiloğlu Caddesi, Bağlar Dörtyol’a kadar olan kısım ve Nükhet Coşkun Caddesi’nin tamamını kapsayacak şekilde genişletilen sokağa çıkma yasağı ise devam ediyor. Ara sokaklarda devam eden çatışmalardan dolayı bölgeden yoğun dumanlar da yükseliyor. Bölgede çatışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.