Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağlar, Araba Mezarlığına Döndü

Terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması YPS mensuplarının, dün gece saatlerinde araçları durdurarak, barikat olarak kullandığı ve polise saldırdığı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi, adeta araba mezarlığına döndü. İlçede, teröristler...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması YPS mensuplarının, dün gece saatlerinde araçları durdurarak, barikat olarak kullandığı ve polise saldırdığı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi, adeta araba mezarlığına döndü. İlçede, teröristler tarafından ateşe verilen ve mermilerin hedefi olan onlarca araç hurdaya döndü.
Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinin yaklaşık 100 bin nüfuslu Kaynartepe Mahallesi’nde dün gece saatlerinde yolları kesen eli silahlı teröristler, çok sayıda aracı durdurarak, kontak anahtarlarına el koyup, yolları trafiğe kapattı. Teröristler, durdurdukları araçların birçoğunu mahalledeki sokaklarının önüne koyarak, hem polis araçlarının girişlerini engelledi, hem de barikat olarak kullandı. Çıkan çatışmalarda, teröristler tarafından alıkonulan vatandaşlara ait çok sayıda araç, mermilerin hedefi oldu. Teröristler, bazı araçları da ateşe vererek, yaktı. İlçe, adeta araba mezarlığına döndü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.