Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağcılar HDP İlçe Başkanlığı’na Polis Baskın Düzenledi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde HDP Bağcılar İlçe Başkanlığı’na baskın düzenledi. Binada yapılan aramalarda çok sayıda malzeme ele geçirildi. Elde edilen malzemeler arasında...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 06:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 06:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde HDP Bağcılar İlçe Başkanlığı’na baskın düzenledi. Binada yapılan aramalarda çok sayıda malzeme ele geçirildi. Elde edilen malzemeler arasında yaklaşık 10 litre benzininde olması dikkat çekti.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gece saatlerinde HDP Bağcılar İlçe Başkanlığı’na baskın düzenlendi. Baskına Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün yanı sıra çok sayıda polis destek verdi. İlçe başkanlığına giren polis ekipleri, içeride arama yaptı. Aramalar sonucunda çok sayıda malzeme ele geçirildi. El konulan malzemeler arasında yaklaşık 10 litre benzinin olması dikkat çekti. Elde edilen malzemeler daha sonra polis araçlarına konularak incelenmek üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis binanın bulunduğu caddeyi trafiğe kapatarak çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Binanın çevresinde iki TOMA ve çok sayıda zırhlı araç hazır bekletildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.