Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bacağı Mazgallara Sıkışan Engelli Vatandaşı İtfaiye Kurtardı

Kocaeli’de spor yapmak için gittiği salonun bahçesinde ayağı demir mazgala sıkışan konuşma engelli vatandaşı, itfaiye ekipleri kurtardı.Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Atatürk Spor Salonu’nun bahçesinde gerçekleşti. Alınan...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 22:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 22:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de spor yapmak için gittiği salonun bahçesinde ayağı demir mazgala sıkışan konuşma engelli vatandaşı, itfaiye ekipleri kurtardı.
Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Atatürk Spor Salonu’nun bahçesinde gerçekleşti. Alınan bilgi ve iddialara göre, işitme ve konuşma engelli olan Soner Çağlar, spor yapmak amacıyla Atatürk Spor Salonu’na gitti. Salonun arka giriş kapısına doğru yürüyen Çağlar, burada ortası ayrık olan demirleri görmedi ve bacağı mazgalın içerisine girdi. Çevredeki vatandaşların olayı fark etmesi üzerine spor salonuna hemen itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, demir açma makası yardımıyla Soner Çağlar’ın bacağını sıkıştığı yerden kurtardı.
Çağlar’a ilk müdahaleyi olay yerinde yapan 112 Acil Sağlık ekibi, daha sonra genç adamı ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.