Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babasının dövdüğü kızı teselli eden çocuğun burnunun kırıldığı iddiası

Adana’da bir babanın sürekli şiddet uyguladığı ileri sürülen 13 yaşındaki kızını teselli eden komşularının çocuğunun da burnunu kırdığı iddia edildi. Hastaneden sonra annesiyle karakola giden çocuk, komşusundan şikayetçi oldu.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da bir babanın sürekli şiddet uyguladığı ileri sürülen 13 yaşındaki kızını teselli eden komşularının çocuğunun da burnunu kırdığı iddia edildi. Hastaneden sonra annesiyle karakola giden çocuk, komşusundan şikayetçi oldu.
Olay, Turgut Özal Bulvarı’nda bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Adana Genç İşadamları Derneği Ortaokulu öğrencisi A.B’nin (13) kız arkadaşı D.A (13), çalışacakları proje için A.B.’nin babası C.B.’yi arayarak A.B’nin evlerine gelmesi için izin istedi. Daha önce de sürekli kızına şiddet uyguladığı iddia edilen C.B., kendisini arayan kızının arkadaşına, "Hayır gelemez. 10 dakikaya evde olsun, ben malzemeleri hazırladım. Sandalye ve sopa var" diye cevap verdi. Babasının kendisine her zaman şiddet uyguladığını söyleyen A.B.’yi teselli eden D.A. ve arkadaşı N.C. onu eve bıraktı. Eve geldikten sonra babasının evde olmadığını gören A.B, oturdukları apartmanın birinci katındaki dairelerin balkonundan aşağıda bekleyen arkadaşlarına seslenerek, "Babam yokmuş. Aradım, sonra konuşacakmışız" dedi.
Arkadaşları morali bozulan A.B’ye marketten çikolata alıp balkona attı ve teselli etmeye çalıştı. N.C. ve D.A., bu sırada A.B’nin babası C.B. ile karşılaştı. C.B, iddiaya göre kısa süreli tartışmanın ardından N.C’nin başını koltuk altına sıkıştırarak yumrukladı. Olay yerinde bayılan N.C, çağrılan ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. N.C.’nin burnunda kırık meydana geldiği belirlendi. N.C, tedavisi sonrası annesi Sebiha C. ile birlikte Fatih Polis Merkezine giderek C.B.’den şikayetçi oldu.
N.C, aralarında sevgili değil, kardeş ilişkisi bulunan A.B’nin babasının neden kendine saldırdığına anlam veremediğini ancak A.B’yi pek çok kez darp ettiğini, bazen karşılaştıkları morluklar nedeniyle bunu bildiklerini öne sürdü.
N.C’nin annesi Sebiha C. ise, çocuğunun şiddete maruz kaldığını kendisine yardım eden vatandaşlardan öğrendiğini belirterek, "Balkonda arkadaşlarıyla konuştuğu sırada hiçbir şekilde çocuğumla konuşmadan, benimle iletişime geçmeden, normal arkadaş olmalarına rağmen koltuğunun altına alıp burnuna vuruyor. Ben de 2 kız çocuğu yetiştirdim. Oğlumu da yetiştiriyorum. Bugüne kadar böyle bir şey görmedim. Kendi kızını da döven bir babaymış zaten. Oğluma bulaşmaması, uzak durması gerektiğini söylüyordum ki psikopat bir babaysa yapacağı da buydu zaten. Bir adam benim çocuğuma bunu yapıyorsa, kendi kızı da 13 yaşında, bunu uyguluyorsa, dikkate alınmasını istiyorum. Gerekiyorsa çocuk kurumlarının bununla ilgilenmesini istiyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.