Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babasının Cesedini 10 Yaşındaki Oğlu Buldu

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kendisini asarak intihar eden adamın cesedini 10 yaşındaki oğlu bodrum katında buldu.Olay, saat 16.00 sıralarında Zafer Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, sebze halinde komisyonculuk yaparak...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 20:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’ın Nazilli ilçesinde kendisini asarak intihar eden adamın cesedini 10 yaşındaki oğlu bodrum katında buldu.
Olay, saat 16.00 sıralarında Zafer Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, sebze halinde komisyonculuk yaparak geçimini sağlayan evli ve iki çocuk babası Nihat Arlı, öğle saatlerinde 10 yaşındaki oğluyla çarşıdan eve döndü. Arlı, apartmanın girişinde bodrumda biraz işi olduğunu söyleyerek oğlunu 2. kattaki evlerine gönderdi. Yaklaşık 1 saat sonra babasının eve gelmediğini fark eden çocuk, bodrum kata inerek babasının cansız bedeniyle karşılaştı. Çocuk, hemen evde yemek yapan annesine, babasının hareketsiz bir şekilde bodrumda durduğunu söyledi. Acılı eş, bodrumdaki manzarayı gördükten sonra komşular çığlık seslerinden aşağıya inip, polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hayatını kaybeden Nihat Arlı’nın evine gelen cumhuriyet savcısı, olay yerinde 2 saat inceleme yaptı. Kendini kısa bir iple tavana astığı belirtilen Arlı’nın cesedi, Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Babasının cesedini gören 10 yaşındaki çocuğun ifadesi psikolog gözetiminde alındı.
Öte yandan, çevredeki komşuların ve eşinin ifadelerinde, Arlı’nın maddi durumu gayet iyi olduğu, borçları yüzünden intihar etmeyeceği belirtildi. Ayrıca, Arlı’nın psikolojik bir sorununun olduğu iddiası da aile tarafından yalanladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.